Profil / Hvad koster det?

Hvorfor vælge Jarnit Byg?

Tillid til sin tømrer er nok den vigtigste faktor når håndværkeren til sit byggeprojekt skal findes - og så kommer prisen.
 
Jarnit Byg er et lille tømrerfirma og har ikke de store udgifter til f.eks biler, mandskab, værktøj osv. Vores timeløn ligger på 562,50 kr incl. moms, hvilket er 10-15% under mange andre tømrerfirmaer. Vælger du Jarnit Byg i stedet for den tømrer du plejer, så kan du 10-15% mere byggeri - eller noget helt andet.
 
Mester er altid med på jobbet, så kommunikationen er direkte og beslutningerne tages med det samme. Ofte kommer der ændringer i projektet i takt med at byggeriet bliver mere visuelt og så er det rart, at du med det samme kan få overblik over økonomien og konsekvenserne af ændringerne.
 
Har du tømrerarbejde du ønsker lavet, så tøv ikke med at få en pris fra Jarnit Byg og se om det alligevel ikke er attraktivt for dig.
Tlf. 2970 4020 eller mail: info@jarnitbyg.dk

Hvad koster det?

Det er altid svært at give en præcis pris på et stykke tømrerarbejde, fordi der sjældent er to helt identiske opgaver. Nedenunder har jeg dog aligevel angivet nogle priser som en rettesnor.

Tag

Prisen for et længetag med vingetegl lander på ca 1.500 kr m2. Incl stillads i 1½plan, evt opretning af spær, 2-300mm isolering, inddækning ved mur/skorsten, evt vindskeder/stern, udluftningshætter, tagrender og affald.

Døre og vinduer

Vi leverer og monterer døre og vinduer fra Outrup og KPK - eller det mærke du ønsker.
Montering af  et vindue koster ca. 1.800 kr. incl fugning ind og udvendigt.
En dør koster ca. 2.200 kr. incl fugning ind og udvendigt.
Der gives rabat på monteringen ved køb af flere vinduer og døre. Indhent da tilbud.
 

Få et tilbud her:

Tilbud
Jarnit Byg - Tømrer og snedkermester | CVR: 34927111 | Karensvej 6, 7000 Fredericia - Danmark | Tlf.: 29704020 | info@jarnitbyg.dk